Ayer dia 27 de Agosto de 2016 se realizó la primera visita guiada histórica de Barx
28/8/2016

La visita guiada comenzó a las 11:30h en la entrada de la oficina de turismo de Barx situada en c/ de Gandia nº 62, con un total de 23 asistentes y con una duración de una hora se visitaron los siguientes puntos: La Iglesia, la Font del Racó, el Calvari y la Nevera. Los visitantes quedaron muy satisfechos de la visita convirtiéndola en todo un éxito.

La visita guiada va començar a les 11: 30h a l'entrada de l'oficina de turisme de Barx situada al c / de Gandia nº 62, amb un total de 23 assistents i amb una durada d'una hora es van visitar els següents punts: L'Església, la Font del Racó, el Calvari i la Nevera. Els visitants van quedar molt satisfets de la visita convertint-la en tot un èxit.

The visit guided by Barx realized the holy Friday had very good reception on the part of the tourists in the area, they remained pleased of knowing the Barx history, the visit was realized at 11 a. m. and there put themselves in value the most emblematic cultural resources of Barx, such as: The church of San Miquel Archangel, The font of the Racó, the Square of the Constitution, the Calvary and The Icebox, having an entire duration of one hour.